Plaquemine Parish Learning Center

Skip to main content
Bell Schedules
GED/ CONNECTIONS PROGRAM
Description / Period Start Time End Time Length
1ST PERIOD 7:45 AM 9:15 AM 90 min
2ND PERIOD 9:16 AM 10:46 AM 90 min
LUNCH 10:47 AM 11:12 AM 25 min
3RD PERIOD 11:13 AM 12:03 PM 50 min
4TH PERIOD 12:04 PM 12:54 PM 50 min
5TH PERIOD 12:55 PM 1:40 PM 45 min
6TH PERIOD 1:41 PM 2:29 PM 48 min
7TH PERIOD 2:30 PM 3:00 PM 30 min
GED / CONNECTIONS
Description / Period Start Time End Time Length
BREAKFAST 7:00 AM 7:27 AM 27 min
FIRST HOUR 7:29 AM 8:45 AM 76 min
SECOND HOUR 8:47 AM 10:03 AM 76 min
THIRD HOUR 10:05 AM 11:21 AM 76 min
LUNCH 11:22 AM 11:46 AM 24 min
FOURTH HOUR 11:48 AM 1:04 PM 76 min
FIFTH HOUR 1:06 PM 2:28 PM 82 min
PPLC "REVISED" BELL SCHEDULE (2012-2013)
Description / Period Start Time End Time Length
High School/ Breakfast 7:00 AM 7:30 AM 30 min
First Block 7:32 AM 9:07 AM 95 min
Second Block 9:09 AM 10:44 AM 95 min
Lunch 10:46 AM 11:14 AM 28 min
Third Block 11:16 AM 12:51 PM 95 min
Fourth Block 12:53 PM 2:28 PM 95 min