Plaquemines Parish Learning Center

Skip to main content
Bell Schedules » PPLC "REVISED" BELL SCHEDULE (2012-2013)

PPLC "REVISED" BELL SCHEDULE (2012-2013)

PPLC "REVISED" BELL SCHEDULE (2012-2013)
Description / Period Start Time End Time Length
High School/ Breakfast 7:00 AM 7:30 AM 30 min
First Block 7:32 AM 9:07 AM 95 min
Second Block 9:09 AM 10:44 AM 95 min
Lunch 10:46 AM 11:14 AM 28 min
Third Block 11:16 AM 12:51 PM 95 min
Fourth Block 12:53 PM 2:28 PM 95 min